Jorn Verboon

Werkstudent

Jorn Verboon studeert Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam waar hij de specialisatie Stedenbouwkunde volgt. Vanwege enkele projecten met raakvlakken in de landschapsarchitectuur begon zijn interesse in dit gebied van Urban Design. Gedurende zijn studie is hij zich aan het specialiseren op duurzaamheid en groenvoorziening in de stad en het landschap als basis voor stedelijke ontwikkeling.

Hij is aansluitend aan zijn stageperiode bij H+N+S komen werken om zijn kennis op het gebied van Landschapsarchitectuur verder te verdiepen om vervolgens na zijn bachelor Stedenbouwkunde verder te studeren aan de master landschapsarchitectuur.

Bij H+N+S heeft hij het accent gelegd op de projecten op middelgrote en grote schaal. Energietransitie, klimaatadaptatie & de relatie tussen stad- en landschapsontwerp zijn de specifieke aspecten die hij bij H+N+S verder wil ontwikkelen. Met zijn achtergrond in de stedenbouw ziet hij sommige onderwerpen vanuit een ander perspectief wat kan zorgen voor meerwaarde in analyse en ontwerp.

Zijn ultieme visie heeft hij samengevat in één zin: The future is now. Met als toelichting dat het ontwerp van vandaag de toekomst van morgen is.

Projecten

Project

Masterplan Energielandgoed Wells Meer

  • Landscaping
  • Duurzame Regio
  • Energie & Ruimte
Project

Landscape plan ViA15 (A12/A15)

  • Infrastructuur