debat duurzame energie

De laatste week waarin IABR–2014– een programma van debat, events en excursies aanbiedt, is aangebroken. Hieronder een overzicht van het programma met onder meer een presentatie van IABR–2014–URBAN BY NATURE– curator Dirk Sijmons’ boek kWh/m2: Landschap en Energie; een gehele dag die in het teken staat van de ondergrond en de excursies Weed Plukken en Stromen door de Stad.

Nieuws 8 juli 2014, Rotterdam

Wat is de ruimtelijke impact van de transitie naar duurzame energie? Op 9 juli vindt in het auditorium van de Kunsthal Rotterdam een debat en een dubbele boekpresentatie plaats. Een in opdracht van het CRA vervaardigde fotografische nulmeting van Theo Baart brengt de huidige stand van zaken in Nederland in beeld. Rijksadviseur Eric Luiten licht zijn recente advies over windturbines toe en tot slot zal het boek kWh/m2: Landschap en Energie van IABR–2014–URBAN BY NATURE– curator Dirk Sijmons en H+N+S Landschapsarchitecten worden aangeboden. Lees hier het programma verder.

De hoofdtentoonstelling van IABR–2014–URBAN BY NATURE– is nog tot 24 augustus te bezoeken in de Kunsthal en in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam.

Meer informatie op de website van de IABR