directiewijziging bij H+N+S voltooid

De directie van H+N+S bestaat vanaf 1 mei 2017 uit Nikol Dietz, Hank van Tilborg en Pieter Schengenga. Jandirk Hoekstra treedt vanaf deze datum terug uit de directie. Dit is de laatste stap in de geleidelijke transitie die al in 2011 is ingezet. Samen met ‘founding fathers’ Dirk Sijmons en Lodewijk van Nieuwenhuijze blijft Jandirk als adviseur aan het bureau verbonden.

Nieuws 22 mei 2017, Amersfoort

Nikol, Pieter en Hank werken al geruime tijd voor H+N+S en zijn afkomstig uit de eigen kweekvijver. Natuurlijk verandert het bureau door de personele veranderingen, maar de kernwaarden van het bureau blijven gelijk, ook na het vertrek van de oprichters van het bureau. Hun erfenis zit ondertussen in het DNA van het bureau ingesloten. H+N+S blijft als ontwerplaboratorium staan voor goed doordachte kwaliteits­plannen en blijft onverminderd actief in de frontlinie van de landschaps­architectuur, in Nederland en daarbuiten.

Hank van Tilborg, Nikol Dietz en Pieter Schengenga

Maak kennis met:

H+N+S publiceerde eind april 2017 een drieluik getiteld 'Maak kennis met', waarin de nieuwe directeuren in een interview meer vertellen over hun inspiraties en ambities. Lees de interviews terug en maak kennis met Nikol, Pieter en Hank.

Nikol Dietz

"Wij zijn als landschapsarchitecten in staat om de vele opgaven en wensen te verbinden, te verbeelden en te verwerken tot één samenhangend ontwerp dat herkenbaar en inspirerend is en waar ruimte is voor iedereen"

Lees hier het hele interview met Nikol >

Hank van Tilborg

"De grootste uitdaging is wat mij betreft een positieve grondhouding te behouden en niet defaitistisch te worden, ondanks dat er een hoop niet goed is in de wereld. Het ontwerp, onze creativiteit en energie kunnen daarbij helpen, vanuit een soort drang om dingen beter en mooier te maken"

Lees het interview met Hank >

Pieter Schengenga

"Ik bekijk alles in perspectief van de lange lijn van verleden naar de toekomst. Al onze keuzes dienen zich wat mij betreft zowel naar verleden als toekomst te verhouden"

Leer het interview met Pieter >