Familiedag H+N+S

Afgelopen zondag vond de primeur plaats van mogelijk een nieuwe traditie binnen ons bureau: de H+N+S familiedag. Een gelegenheid voor H+N+S’ers om de mensen achter hun collega’s te ontmoeten, maar ook de mogelijkheid voor die familie en vrienden om eens rond te neuzen op onze plek en ons werk te leren kennen.

Nieuws 17 september 2018, Amersfoort

Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers werd iedereen welkom geheten door Hank. Hij benadrukte het belang van familie voor het bureau. Zowel de verbondenheid van de vele collega’s die al lang in dienst zijn, als ook de betrokkenheid van de jongere garde, en de support van familie en vrienden die soms nodig is tijdens drukke tijden. 


Door het hele bureau was er werk te zien van de afgelopen jaren. Daarnaast gaven Nikol en Frank een introductie op ons Masterplan voor de Wagenwerkplaats, onze thuisbasis in Amersfoort, gevolgd door een korte rondleiding over het terrein. Aangezien het afgelopen zondag ook Open Monumentendag was, was er veel bedrijvigheid op het terrein en konden diverse andere panden op de Wagenwerkplaats worden bezocht. 


De jongste bezoekers konden zich met Pantone-stiften en kleurpotloden uitleven op een kleurplaat, gebaseerd op de illustraties van oud-collega Kasia. De mooiste inzendingen van de kleurwedstrijd zijn al verblijd met een leuke prijs! Al met al was het een bijzonder geslaagde en zonnige dag, met veel bekende en nieuwe gezichten.