Nijmegen omarmt de Waal

Na de oplevering begin 2016 van het Ruimte voor de rivier-project in Nijmegen, Ruimte voor de Waal, weet de Nijmeegse bevolking steeds beter de weg te vinden naar het ‘Rivierpark’ ontworpen door de gemeente Nijmegen en H+N+S Landschapsarchitecten. In de warme dagen van augustus werd er druk gebruikt gemaakt van de diverse recreatiemogelijkheden die het nieuwe eiland Veur Lent, de kade van de Lentse Warande en het water van de Spiegelwaal zelf bieden. Eerder deze zomer tijdens de jubileumeditie van de Nijmeegse Vierdaagse maakten veel Nederlanders al kennis met het nieuw ingerichte gebied.

Nieuws 30 augustus 2016, Nijmegen

Het project is ondertussen breed opgepikt met onder meer aandacht in de Volkskrant onder de ronkende titel ‘Costa del Waal’.

Lees hier het artikel uit de Volkskrant van maandag 8 augustus 2016 >

Bekijk het project Ruimte voor de Waal >

En meer info op de website van Ruimte voor de Waal >