Ruimtelijk Traineeship!

H+N+S Landschapsarchitecten, Waterschap Vallei & Veluwe, Witteveen + Bos en WING ZOEKEN SAMEN 4 TRAINEES, voor de duur van 2 jaar

Nieuws 6 mei 2021, Midden-Nederland

Ben jij de ruimtelijk ontwerper die wil werken aan uitdagende projecten waarin ruimtelijk ontwerp een geïntegreerde opgave is? Wil je je bezig houden met de duurzame ruimtelijke ontwikkeling van Nederland gericht op een klimaatbestendige inrichting van het landschap, op stad-land interacties en de grote opgaves van energieopwekking, mobiliteit, biodiversiteitsherstel en de landbouwtransitie?


Heb je een fascinatie voor het zorgvuldig ruimtelijk begeleiden van deze ontwikkelingen en wil je je met name verder ontwikkelen op ontwerpend onderzoek van het landschappelijk systeem vanuit de sturende werking van de ondergrond: ‘eerst bodem en water, de rest komt later’?

In 2 jaar tijd werk je bij minimaal 2 en maximaal 4 werkgevers, zowel publieke als private partijen: Waterschap Vallei en Veluwe, Wing partner in ruimte en ontwikkeling, Witteveen+Bos raadgevende ingenieurs en H+N+S Landschapsarchitecten. Het traineeship start in overleg, bij voorkeur in september 2021 voor de duur van 2 jaar.

Let op, deze vacature loopt via de BNSP! Meer informatie vind je op hun website en op LinkedIn. Stuur je sollicitatie niet naar H+N+S.

Toon jouw ambitie, veerkracht en creativiteit en stuur voor 7 juni 2021 een motivatiebrief, kort videofilmpje, CV en portfolio naar Judith Flapper: j.flapper@bnsp.nl

Uit de sollicitaties worden maximaal 10 kandidaten geselecteerd die worden uitgenodigd voor de selectiedag op 17 juni 2021. Op basis van deze selectiedag worden geschikte kandidaten geselecteerd en wordt de exacte invulling van het traineeship bepaald op basis van maatwerk.

Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Judith Flapper van de BNSP | j.flapper@bnsp.nl of bel: 0648070793