Waterlandschap Pauwels geselecteerd bij Open Oproep Stimuleringsfonds

In reactie op de Open Oproep 'Anders werken aan stad, dorp en land' van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, stuurde H+N+S een voorstel in voor het Waterlandschap Pauwels, dat onderdeel uitmaakt van het Landschapspark Pauwels nabij Tilburg. Het landschapspark moet een aantrekkelijk gebied worden voor omwonenden en bezoekers uit de regio.

Nieuws 14 april 2020, Amersfoort

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie selecteerde uit veertig inzendingen twaalf projecten met een sterke ambitie om tot gelijkwaardige, vernieuwende samenwerkingsvormen te komen en waarbij gemeenten bovendien grote betrokkenheid tonen. Het Waterlandschap Pauwels is één van de twaalf geselecteerde projecten.

H+N+S kreeg eerder van gemeente Tilburg de opdracht om in samenwerking met een groot aantal stakeholders een schetsontwerp te maken voor het Waterlandschap. Doelstelling van het traject is om samen met (toekomstige) gebruikers de verborgen kwaliteiten van het gebied te ontdekken en te versterken. Hiervoor wordt samengewerkt met Paul de Kort (beeldend kunstenaar) en Buiting Adviesbureau voor natuur en landschap. Hiervoor wordt  samengewerkt met Paul de Kort (beeldend kunstenaar) en Buiting Adviesbureau voor natuur en landschap.

Meer over de inzending hier >>

Meer over het project hier >>

Meer op de website van de gemeente Tillburg >>

 

 

Landschapspark Pauwels