Nieuws

Deelname marathon Amersfoort

19 oktober 2021
Amersfoort

H+N+S nam deel aan de 10e editie van de marathon in Amersfoort in de vorm van een teamestafette. De route liep dwars door Amersfoort en langs de Eem, om na een doorsteek door het historisch centrum bij groot onthaal op het Eemplein te finishen. Onder het ontzagwekkende startschot van de canonniers van Amersfoort startten we op 17 oktober 2021 op het Eemplein. Met vier lopers, die elk een afstand van 10,5km hebben afgelegd, bereikten we binnen 3 uur en 26 minuten de finish van de hele marathon. Toch een mooie uitslag voor ons 'minder ervaren renners' en een goede motivatie om het bedrijf ook fysiek actief te houden.

17 oktober was het zo ver! Ons estafetteteam stond klaar voor de 42km lange tocht. Team H+N+S bestond uit: Jaap van der Salm, Josje Hoefsloot, Linde Keip en Olivier Klijn.

De routes werden doorgenomen, de H+N+S shirtjes aangetrokken, en de startnummers opgespeld. Om 11 uur exact klonk het startschot en begon het team hun uitdaging temidden van zo'n 5 à 6 duizend deelnemers van de Marathon Amersfoort. Langs het parcours werd flink aangemoedigd en stonden waterpunten en diverse live bands en dj's klaar om de renners van steun te voorzien. Driemaal werd het stokje overgedragen en allemaal renden zij hun deel van 10,5km onder het uur. Op deze manier liepen zij een estafette-marathon waar, door middel van veel doorzettingsvermogen en samenwerking, de hele 42km werd afgelegd. Een echt team-effort dus!

Nu weer aan de slag met onze andere uitdaging; bijdragen aan een actief en mooi Nederland.

De estafette

Meedoen aan de volgende Marathon Amersfoort in 2022?

Kom zelf ook in actie!

Onze dank gaat uit naar de organisatie van dit inspirerende evenement.

-