Nieuws

Stageplek bij H+N+S

8 juni 2020
Amersfoort

Wil jij stage lopen in een inspirerende omgeving binnen het vak van de landschapsarchitectuur? H+N+S heeft ruimte voor een bevlogen student van de TU, WUR, Larenstein of HAS met een open en leergierige houding vanaf de zomer van 2023.

Als stagiair bij H+N+S draai je volledig mee in het ontwerpteam en werk je aan verschillende projecten. De projecten variëren in schaal (van regionale visies tot lokale inrichtingsontwerpen) en in thema’s. Zo kun je in het ene project aan de energietransitie of een waterveiligheidsopgave werken en in een ander project aan een cultuurhistorisch (landgoed)ontwerp. Daarnaast ben je betrokken bij het gehele ontwerpproces, van start tot eind.

Criteria:

  • Minimaal 5 maanden stage, fulltime
  • Stage als onderdeel van een onderwijsprogramma, studie landschapsarchitectuur of stedenbouw
  • Ervaring met het Adobe pakket is een vereiste
  • Ervaring met AutoCAD, GIS, 3D programma’s en/of maquettebouw is een pré

Wij bieden:

  • De kans om samen met ervaren landschapsarchitecten te werken aan een breed scala van projecten op verschillende thema’s en schaalniveaus van grootschalige landschappelijke visies tot kleinschalige inpassingsplannen;
  • Persoonlijke begeleiding van een mentor, samen zoeken we projecten uit die passen bij jouw leerdoelen;
  • Een open, informele en gezellige werkomgeving in Amersfoort met ca. 30 collega’s;
  • Deelname aan seizoenslezingen, fietstochten, borrels en andere bureauactiviteiten;
  • Dagelijkse gezonde lunch

Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio aan sollicitaties@hnsland.nl. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Tim Kort en Marijne Kreulen via hetzelfde emailadres.

H+N+S Landschapsarchitecten is een landschapsarchitectenbureau dat functioneert als laboratorium, gericht op innovatie in onderzoek & ontwerp. Het team bestaat uit zowel jonge als ervaren landschapsarchitecten. De kennis en nieuwe ideeën worden binnen de teams en het bureau ten volste benut om tot het beste resultaat te komen. H+N+S ziet Nederland als een kunstwerk dat nooit af is en waarin nut en schoonheid nauw met elkaar verbonden zijn. We realiseren samen met verschillende partijen zoals architecten, stedenbouwkundigen en ecologen al ruim 30 jaar bijzondere projecten in binnen- en buitenland.